Online terapi, rådgivning & Spiritual Healing
(via E-mail, telefon eller Skype)

“Lad dig ikke styre af din frygt, men dine håb og drømme. Brug ikke din værdifulde energi på dine frustrationer, men på dine uopfyldte potentialer. Tænk ikke på det du forsøgte og mislykkedes med, men på alle dine muligheder, og hvad der stadig er muligt for dig at gøre”

Hvad er rådgivning?
Terapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.
Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet.

Det kan være, at de har det svært med angst, depression, sorg stress, mindreværd, generthed eller mobning. De kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde sig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet.

Med andre ord handler psykoterapi om at støtte og hjælpe mennesker med at få indsigt i og forstå deres psykiske problemer for derefter at give dem de værktøjer, de har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet.

For nogle går den proces hurtigere end for andre, og behandlingens længde afhænger altid af det enkelte menneske. For nogle er et par møder med en psykoterapeut nok, andre har behov for et længere forløb.

Psykoterapeuter hjælper også mennesker der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt. Du kan godt være psykisk velfungerende og samtidig ønske at kunne forandre nogle uhensigtsmæssige vaner og mønstre eller måske har du brug for at kunne tale frit om eksistentielle spørgsmål eller om dine relationer til dine nærmeste.

Uanset hvad det handler om, er det min overbevisning, at alle mennesker har de ressourcer, de har brug for til at opnå det, de gerne vil. Nogle gange skal der professionel hjælp til at finde dem frem.
Vores første samtale går ud på at afklare, hvad du ønsker hjælp til og tale om, hvordan vi bedst arbejder med det. Herefter beslutter du, om du ønsker at fortsætte samarbejdet med mig. Det er afgørende for dit udbytte, at du føler du er i gode hænder, for en af det vigtigste i processen er tilliden mellem behandler og terapeut.

Hvad er online rådgivning?
Jeg tilbyder en alternativ vej til at udforske og opdage områder i dit liv, du har brug for.

Selvom det er muligt at etablere en vis grad af nærhed på nettet, er forbindelsen via computer ikke erstatning for den støtte og det særlige forhold, der er muligt at generere fra personlig kontakt.
Men travle liv giver ofte ikke plads til den luksus for at besøge en rådgiver personligt

Hjælp er tilgængelig her og nu i privat livets fred og bekvemmelighed i dit eget hjem eller kontor

Følgende metoder:
Hver session skal være forudbetalt. Send mig en e-mail med dine oplysninger .

Du kan maile til mig på hinni@inua.dk for at vise mig din interesse, og jeg vil skrive tilbage til dig med de nødvendige detaljer.