TELEFON/SKYPE SESSIONER – online TERAPI
Fortrolige og professionelle samtaler – til lige netop det du har brug for – og lige der hvor du er .. SKYPE TERAPI & SKYPE COACHING på dansk og grønlandsk i hele verden.

Du kan naturligvis befinde dig ethvert sted i verden – bare du har en rimelig internetforbindelse og en computer med webcam, en telefon eller iPad/tablet. Jeg benytter som regel Skype, men der er også klienter, der foretrækker andre værktøjer.

Du kontakter mig pr. mail: hinni@inua.dk eller mobil nr. +45 20452459 eller +299 241444 hvor vi aftaler et tidspunkt for den første session.

Du kan lave en bankoverførsel til reg.nr. 3409 konto nr. 12270720

En online terapi session har den tidsramme vi aftaler, når du booker din tid

Jeg har naturligvis tavshedspligt på samme måde som ved terapi og coaching i min praksis.

Hvis du tænker over, om nogen kan “lytte med” på vores Skype sessioner, bør du vide følgende:

Skype og andre video-konferencer er krypteret hele vejen fra computer til computer. Det betyder, at f.eks din arbejdsgiver, dem du bor sammen med eller din internetudbyder ikke vil kunne opsnappe vores samtale.
En krypteret chat i Skype startes ved at klikke på + Chat-knappen og vælge en ny privat konversation.

Jeg vil gerne fortælle om online-terapi
Hvordan det kan være relevant for dig som dansker eller grønlænder bosat i udlandet eller overvejer at flytte til udlandet.

Når man flytter til en ny kultur et andet sted i verden, kan der ske en gennemgribende forandring i ens hverdag. Man skal etablere en ny hverdag, en ny mening, et helt nyt sted. Dine gamle vaner og rutiner bliver brudt op.

Min erfaring er, at det kan være en stor udfordring at flytte til en kultur der er væsentligt anderledes end den man kommer fra. Der er anderledes kommunikationsformer, anden humor, samværsformer, motivationsformer og værdier.
For nogle kan disse oplevelser og møder skabe svære følelser. Her kan det være en god idé at søge hjælp. Hvad enten dine symptomer er tristhed, vedvarende stresssymptomer, ensomhed eller måske sorg.

Derudover kan du på samme måde som i Danmark kommer ud for nogle oplevelser der kan være svære, hvor det kan være en god ide at tale med en der har kendskab til den kultur og det sprog du kender.

Det kan være du bliver ramt af arbejdsrelateret stress som i ikke kan løse, eller andre problemstillinger som gør at du får brug for at tale med en som taler dit eget sprog.

Så hvis online-terapi er noget for dig, hvad enten du er udlandsdansker, udenlandsk grønlænder eller bosat i Danmark, så kan du henvende dig her.